Heino Heiwegen 1

Heino Heiwegen

Geplaatst op Categorieën Sterke verhalen

Jonge ondernemer in de schijnwerper

Hotspots Editie 7

Grand Café het Trefpunt

In no time wist hij deze min of meer ingeslapen locatie om te toveren tot een echt Trefpunt. Niet alleen voor jong maar voor iedere leeftijd. Dat succes is niet gekomen door een voordelig biertje te schenken maar door constant nieuwe dingen te bedenken voor de alsmaar groeiende klantenkring. Elke maand zijn er vele activiteiten. Denk aan live optredens van bekende artiesten, denk aan de Booming Piano’s, aan de grote schermen met de topvoetbalwedstrijden. En voor de bekende standup commedians hoeft u niet meer naar Amsterdam. Heino haalt ze elke maand naar Putten.

Team Mr. Perfect

Een totaal ander verhaal is het management dat Heino verzorgt voor Team Mr. Perfect. Daarin ook 4-voudig wereldkampioen K1-Fighting Ernesto Hoost. Heino laat zien, dat iedereen die wil en die doorzettingsvermogen heeft heel veel kan bereiken Ernest Hoost is daar het beste voorbeeld van. Ontmoet hem en merk, dat deze wereldkampioen (4x) een uiterst vriendelijke man is. Door ijzeren discipline en erg veel doorzettingsvermogen is hij vooral in Japan een idool. Zomaar op straat lopen is onmogelijk. Hij wordt onmiddellijk omringt door honderden supporters. Voor Heino is het werk voor Team Mr. Perfect de mogelijkheid om jonge mensen te laten zien wat er mogelijk is met wilskracht.

Putten on Stage

De langste catwalk ter wereld stond in 2008 in Putten. De motor achter dit evenement is Heino Heiwegen. Hij en zijn ploeg vrijwilligers hebben dag en nacht gewerkt om dit evenement tot een hoogtepunt te maken. Het lukte en hoe. Je zou zeggen na zoveel inspanning is 1x genoeg. Maar niets is minder waar. Ook dit jaar zet Heino z’n schouders onder dit spektakel.

Koninginnedag

Inderdaad, ook hier is Heino weer bezig. Samen met de actieve Oranjevereniging belooft Koninginnedag een geweldig feest te worden. Wat zou u zeggen van de artiesten die door hem naar dit Oranjefeest zijn gehaald. Wolter Kroes, de Plus Band, Egbert Dijkhuis, Klompen Vincent (Idols) en de Booming Piano’s schijnbaar moeiteloos wordt het geregeld met alles er op en er aan.

Egbert Dijkhuis

Je moet deze jonge artiest horen en zien. Dat is genieten. Dat is feest. Zijn management wordt gedaan door Heino Heiwegen. En daar waar sterren jaren
moeten wachten op hun eerste CD, daar heeft Heino geregeld dat er nu al een briljant album is van Egbert.

Zomer Spektakel

Er kan nog niet veel over gezegd worden maar het zomerspektakel waar onze jonge ondernemer mee bezig is belooft een top happening te worden.

Meer niets?

Nee, er is nog meer dat wordt gedaan door deze wervelwind. Achter de schermen is hij bezig met het management van Sauna Drome. Vernieuwen, verbeteren, hij regelt en organiseert. Steeds met als doel: een bedrijf neer te zetten waar het voor bezoekers (nog) beter toeven is en waar medewerkers met plezier hun werk doen.

Even spreken

Kan hoor, want ondanks alle drukte en alle activiteiten is ook nog ruimte voor sportieve ontspanning. Ga gewoon een keer mee op de trimbaan. Maar let op, ’t zal heel veel moeite kosten om Heino te kunnen bijhouden. Rennen dus.