Advertentie bannersets

MEER KLANTEN EN OMZET

MET GERICHT ONLINE ADVERTEREN BEREIKT U
ALLE NEDERLANDSE TOERISTEN!

ADVERTENTIE BANNERSETS

OPVALLEND EN GOED SCOREND

Aansprekende banners zijn belangrijk voor een succesvolle online advertentiecampagne. Zonder de juiste advertenties is de respons minimaal en dat is zonde van de inspanningen. Wij maken creatieve en effectieve advertentiebanners op maat. Vanuit onze online marketing kennis weten wij hoe we advertenties moeten maken. Met oog voor detail en originaliteit zorgen wij ervoor dat u zich kunt onderscheiden van de concurrentie.

De perfecte online banners!

Om een goede banner advertentie te maken hebben we een aantal dingen nodig, dat zijn: het logo, afbeeldingen en de huisstijl. Wij maken gebruik van de drie meest gebruikte bannerformaten waarmee u een optimaal resultaat zult halen.

Advertentie bannersets 1

ONZE OPVALLENDE SCORENDE BANNER ADVERTENTIES

WIJ MAKEN UW ONLINE ADVERTENTIE-BANNERSET VOOR MAAR $ 50

Aansprekende banners zijn belangrijk voor een succesvolle online advertentiecampagne. Zonder de juiste advertenties is de respons minimaal en dat is zonde van de inspanningen. Wij maken creatieve en effectieve advertentiebanners op maat. Vanuit onze online marketing kennis weten wij hoe we advertenties moeten maken. Met oog voor detail en originaliteit zorgen wij ervoor dat u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Wij maken gebruik van de drie meest gebruikte bannerformaten waarmee u een optimaal resultaat zult halen.

Advertentie bannersets 2

SQUARE ONE
BANNER

NU VOOR

$50

Advertentie bannersets 3

MOBILE SIZE
BANNER

NU VOOR

$100

Advertentie bannersets 4

LEADERBOARD
BANNER

NU VOOR

$150

STERKE VERHALEN VAN HOTSPOTS CURACAO

BN-ERS KLAPPEN UIT DE SCHOOL TIJDENS HOTSPOTS INTERVIEWS